Eldad Productions is een onderdeel van Eldad Community. Het is een onderneming die zich voornamelijk bezig houdt met de zakelijke, administratieve en organisatorische aspecten van de producties van Eldad Community. In de huidige opzet is het een stichting met onderneming. Op dit moment omvatten de producties: het Eldad Lab en Uitgeverij Eldad. Alle inhoudelijke aspecten van deze producties worden vormgegeven vanuit Eldad Community.

Eldad Productions is een verzameling van een aantal handelsnamen waaronder verschillende activiteiten worden opgezet. De activiteiten van deze bedrijven lopen uiteen van het verzorgen van de financiële afhandeling rondom het Eldad Lab, tot het vertalen en uitgeven van boeken.

Ons team:

Er zijn drie personen rechtstreeks aan de stichting verbonden: Rien van der Maas, Björn Speelman en Sijbrand van der Schans. Er zijn echter enkele tientallen mensen betrokken bij de inhoudelijke kant.

Contactgegevens

Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen aan: info@eldadproductions.nl of te bellen naar 06 38264119

Postadres:

Het Carre 23 6718 DH Ede

Bezoekadres:

We hebben geen bezoekadres, maar als je ons wilt ontmoeten dan kun ons vinden tijdens de zondagochtendsamenkomsten van Eldad in het Marnixcollege in Ede.

Bedrijfsgegevens:

Eldad Productions is een Stichting
KVK nummer: 68213859
BTW NR: NL857346830B01
Rekening nummer: NL36 INGB 0007 0650 46